25 Haziran 2015 Perşembe

Turkcell, Avea ve Vodafone Sahur Kampanyası İle Bedava İnternet Paketi




Turkcell, Avea ve Vodafone Sahur Kampanyası İle Bedava İnternet Paketi Sunuyor!

Turkcell, Vodafone ve Avea operatörleri tarafından her yıl klasikleşen "Bedava Sahur İnternet Paketi" kampanyası bu sene de ücretsiz olarak devam ediyor.Bildiğiniz gibi her ramazan ayında özellikle sahura kalkacak olan genç yaştaki insanlar uyuyup tekrar sahura kalkmak yerine sahura kadar uyumamayı tercih ederler. Bu sahur saatlerine kadar da oyun oynama, dizi-film izleme gibi aktiviteler yapılır. Ancak bunun için de çoğu zaman özellikle mobil kullanımda internet bağlantısı gerekiyor. Bu sebeple ülkemizdeki operatörlerin her yıl ramazan ayı ile beraber yaptıkları sahur kampanyası tekrarlanıyor.

"Tamamen ücretsiz" olan bu hizmette TurkcellAvea veVodafone olarak tüm operatörler dahil oldu. Fakat farklı internet paketleri ile. Şimdi de tüm operatörlerin sunduğu paketleri ve nasıl katılacağınızı anlatalım;


 

 Ücretsiz Sahur İnternet Paketi Detayları

 
OperatörPaket MiktarıSMSNo
Turkcell2GB (Aylık)SAHUR2222
Vodafone2GB (Aylık)KAZAN4445
Avea500MB (Günlük)SAHUR5555

Yukarıdaki tabloda gördüğünüz gibi Turkcell ve Vodafone tüm ramazan ayı boyunca toplam 2GB veAvea ise günlük olarak 500MB ücretsiz internet paketi ile ramazan ayında sahur saatine kadar sosyal medya ve oyun zevkinizi yaşamanıza yardımcı olacak.

Ancak önemli bir detay daha bulunuyor. Bu da internet paketlerinin 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli olacak olması. Yani sabah saatlerinde kullanamayacaksınız. Buna dikkat etmenizde fayda var.

Bu vesile ile ramazan ayının herkese tüm aile fertleriyle beraber mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorum, hayırlı ramazanlar :)
Yazar

2 yorum:

  1. Gerçek ten super bir kampanya siz olmasanız yapamazdım çok teşekkür ederim üstelik bn avealıyım GÜNLÜK 500 MB çok super

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ahmet katılıyorum çok guzel bir kampanya

      Sil